Allmäntandvård

Vi hjälper dig med förebyggande tandvård, alltså undersökningar och besök hos tandhygienist. Dessutom utför vi plastlagningar, rotbehandlingar och andra vanliga åtgärder som rör allmän tandvård.

Implantat

Implantat ersätter en eller flera förlorade tänder med en konstgjord rot i titan. Vi utför hela behandlingen från operation till färdig tand här på kliniken.

Protetik

Lagning av skadade tänder och ersättning av förlorade tänder Hela tänder handlar om livskvalitet. Hos Tandhälsan arbetar vi med kronor och broar helt i keramik. Vi erbjuder dessutom implantat i titan och proteser.

Tandblekning

Vi utför tandblekning med individanpassade skenor. Läs gärna vår artikel om tandblekning här för mer information.

Tandreglering

 Ett vackrare leende, bättre tuggfunktion eller minskat slitage - det finns många anledningar till att rätta till sneda tänder, även som vuxen. Vi arbetar med Invisalign-systemet

Snarkskenor

En snarkskena är en slags bettskena i hårdplast som produceras efter att våra tandläkare tagit avtryck av dina tänder, skenan är alltså helt individanpassad. Snarkskenan förhindrar effektivt tungan och gommen från att täppa till luftvägarna, vilken leder till att andningen underlättas under sömnen.

Barn- och ungdomstandvård

Hos oss är alla barn och ungdomar välkomna under samma regler som hos folktandvården. Klicka här för att fylla i vårdgivaranmälan som skall lämnas in till oss: